Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾

VAM PARAZITI JEDO KRI

10. maj 2019 14.07.37

Zgodovinar, ki je leta preučeval stare Grke je prišel do spoznanja, da so Atenci izgubili vojno, ker so bili slabotni in bolni. Vzrok zato pa naj bi bile gliste! Torej ne izgubite vojne za svoje zdravje in si preventivno preglejte kri. Niso samo otroci in živali tiste, ki so podvržene parazitom.

Nadaljujte z branjem

PRIPRAVA NA DETOKS

30. mar. 2019 17.19.34

Za dober detoks je potrebno najprej jetra utrditi, jih pripraviti, telesu odpreti vsa vrata izplavljanja, da se strupi ne ugnezdijo v limfi (kot ujet odpadek je celulit), poskrbeti za večje izločanje žolča, saj bo šlo tako lažje, razredčiti kri z dodanim kisikom, sicer levkociti ne morejo opraviti čiščenja, možgani pa zaradi preveč prostih radikalov ne dobijo dovolj kisika.

Nadaljujte z branjemZamašenost žil, migrene, kardiovaskularne bolezni, Alzhaimerja in degeneracijo makule lahko preprečimo, izmerimo riziko in zdravimo preden nam začne ogrožati življenje in to z enim samim, popolnoma spregledanim izvidom. Danes je pod drobnogledom HOMOCISTEIN. Vitamin B12 s prijateljico folno kislino – B9, pa igrata čisto preprosto vlogo regulatorja previsokega in nam nevarnega homocisteina.

Nadaljujte z branjem

VITAMIN D

22. jan. 2019 18.47.26Najprej, kar moramo vedeti je, da je to pravzaprav prohormon in zato ima tudi močan vpliv na vse naše žleze. Vemo, da je mastno topen vitamin in zato potrebujemo za njegovo absorpcijo dobro pretvorbo maščob, oziroma, če smo natančni, potrebujemo dober žolčnik, ki pomaga razbiti maščobe, povečamo ga z grenkobo; drugi faktor je dober pankreas in encimi, potem pa mora delati še tanko črevo. Da se vitamin D dobro uskladišči jemo zraven tudi magnezij, sicer nas bo pri resnih dozah bolela glava.

Nadaljujte z branjemVas skrbi gripa ali pa ste že tako non stop bolni?
Razmišljate o lekadolu, nalgesinu, panadolu, coldrexu, daleronu, cold3, …??? Naj vam povem, da vsi vsebujejo paracetamol, ki škoduje vašim jetrom!!!

Nadaljujte z branjem

Izdelki 1 - 5 od 64

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami