Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾

BAZI DELAVNICA 2019

LETO RJAVEGA PRAŠIČKA 2019 DELAVNICA DUŠAN DONKO

LETO RJAVEGA PRAŠIČKADelavnica, ki je zasnovana na podlagi različnih tehnik kitajske metafizike, vas bo dodobra pripravila na izzive in preizkušnje leta 2019, ter vam pomagala, da jih obrnete sebi v prid.

VRLINE: PLODNOST, DELAVNOST, PRIJATELJSTVO

Na enodnevni delavnici BA ZI METAFIZIKE IN ASTROLOGIJE, 19.1.2019 boste dobili praktični načrt za srečo, blagostanje, posel, ljubezen in zdravje, glede na vašo osebno karto, ter navodila kako ujeti kar največ energije, ki nam jo ponujajo zvezde, na podlagi tlorisa hiše, stanovanja, pisarne … Če bomo sledili svojim zvezdam, se znali izogniti tistim, ki nam niso naklonjene,   bodo one delovale namesto vas. Televizijskega signala tudi ne vidite, pa na koncu dobite sliko. Najmanj kar lahko naredite zase je, da to energijo spustite skozi prava vrata v svoje življenje in ga OBOGATITE.

LETOS DOBITE VSI POSEBNO ORODJE!

Darilo! Tudi tisti, ki boste mislili, da so vam zvezde obrnile hrbet in vam za doseganje sreče, zdravja in blagostanja manjka čisto vse in vas nič ne podpira, prav vsi, se bomo na letošnji delavnici s pomočjo taoistične metafizike naučili tehnike, s katero se lahko največji siromak prelevi v milijonarja, s katero nesrečo obrnemo v srečo. Treba bo vaditi, naučili pa se bomo kako, z mojstrom Dušanom Donkom. Tako boste naredili sami, kar vam ni bilo dano. Dobili boste ključ, ki pa ga bo vsak zase moral tudi uporabljati.

Če ne verjamemo v zvezde, ne verjamemo niti v plimo in oseko. In, če verjamemo ali ne, bo ta prišla. BA ZI astrologija obstaja tisočletja, mi pa smo del vesoljnega prahu.

Kaj boste pridobili?

Tako na poslovnem, kot tudi privatnem področju si boste lahko popolnoma individualno  ustvarili sliko vaših prednosti – danosti, ki vas podpirajo, obenem pa boste dobili vsa potrebna orodja za premagovanje ovir, ki vam stojijo na poti. Nič ni determinirano, vi se lahko naučite kako rokovati z usodo.  

Dobili boste navodila za vožnjo skozi čisto vaše, osebno življenje:

- ali in kdaj je pravi čas za nove posle,
- kako je potrebno ribariti s čustvi (ljubezen je v tem letu lahko varljiva),
- kateri so vašimi plusi in kako nevtralizirati minuse,
- kakšne so vaše naloge, ki jim je vredno dati prednost,
- katera zvezda bo letos svetila posebej za vas in bo vaša zaveznica.

Takšen načrt si naredijo vsako leto tudi veliki giganti kot so: IBM, Microsoft, Volvo, Merriot, Tokyo Stock Exchange, Procter & Gamble in nenazadnje številni slovenski podjetniki in politiki. Bodite tudi vi tisti, ki ob upoštevanju BaZi kitajske metafizike izkoristite svoje prednosti pred konkurenco!

Srečne zvezde sijejo za vsakega izmed nas, samo znati jih moramo brati.

Zopet nam je v čast in v veselje, da bo z nami mojster metafizike strokovnjak Feng Shuia in kitajske astrologije DUŠAN DONKO, ki vam bo pomagal z navodili za maksimalen izkoristek danosti leta rjavega prašička.


Kako nam BA ZI koristi v vsakdanjem življenju?

 

•           Naredite si lahko letni plan prednosti, ki vas podpirajo in omilite tiste, ki vam stojijo na poti.

•           Z navodili in vedenjem boste znali pravilno reagirati na vseh področjih v življenju.

•           Znanje vam bo omogočilo, da usodno spremenite v ugodno.

•           Vaši odnosi bodo tako enostavni in težke stvari bodo z vpogledom v prihodnost postale jasnejše in razumljive. Nanje boste lahko s svojimi dejanji celo vplivali ali pa se pred njimi zaščitili.

Delavnica, ki je zasnovana na podlagi različnih tehnik kitajske metafizike, vas bo dodobra pripravila na izzive in preizkušnje leta 2019, ter vam pomagala, da jih obrnete sebi v prid.

Mojster življenja je vedno učenec življenja,”
pravi Dušan. 

Nenehno izobraževanje in delo na sebi mu predstavljajo vsakdanjik. Njegovo glavno interesno področje so naravni zakoni in pot samodovršitve.


Vsebina delavnice:

1. Splošen pregled katere so bistvene stvari, ki jih prinaša naslednje leto in kaj je tisto na kaj moramo biti posebej pozorni; da bomo vedeli kam drvi svet.
2. BaZi (astrologija kitajske metafizike) za leto 2019
 – pregled in razlaga za vsakega posebej glede na 10 božanstev; s tem se bomo tudi naučili na hitro pogledati kaj predstavljamo in kdo so igralci okoli nas.
3. Feng Shui za leto 2019
 – pregled vseh energij glede na letno energijsko karto, ki vstopajo v posamezne sektorje vaše hiše ali stanovanja. ZELO POMEMBNO, saj si s poznavanjem teh energij lahko v življenje pripeljemo brezplačen vir energije.
4. ZiBai XuanKong 2019 napoved;
 kateri prostor v letu 2019 znotraj 12mesecev prinaša največ ugodnosti in priložnosti.
5. ZeRi 
kot darilo prejmete 4 najmočnejše datume ( vredna vsaj 500Eur): aktivacije obilja, medsebojnih odnosov, zdravja ... V teh dneh bomo lahko k sebi na poseben način pripeljali energijo, ki nas bo varovala in izničila, kar nam hoče škodovati!
6. PRAKTIČNA PREOBRAZBA ENERGIJE 
po pravilih petih elementov. Naučili se bomo kako višek ene poženemo naprej do tiste, ki nam primanjkuje. Vedenje velikih mojstrov vas bo preobrazila in, če boste pridno vadili, se bo vaše življenje lahko resnično spremenilo, okolica pa vas bo začela zaznavati v novi luči.

Podatki o delavnici:

Datum delavnice: sobota 19.1. 2018 od 14.00 – 19.30

Potek delavnice:
                                                                                             

14.00 – 15.00 –  spoznavanje BaZi elementov, ki smo jih dobili in, kako nam krojijo življenje

15.00 – 15.10 – kratek premor

15.10 – 16.50 – 2.del Feng Shui + ZeRi

16.50 – 17.00 – kratek premor

17.00 – 18.30 – 3. del  ZiBai XuanKong

18.30 -19.30 –  uskladitev energij petih elementov, praktična vadba

 

Kraj delavnice: Ljubljana – BIC, Ižanska cesta 10. Zemljevid

Parkirišče je ob stavbi.

Predavatelj: mednarodni mojster kitajske metafizike, pripadnik mojstrov Wudang, Dušan Donko

Cena delavnice: 89€

Kaj potrebujete: OBVEZNO sprintano BAZI karto + tloris vašega bivalnega prostora (najdete jo na  strani: http://www.joeyyap.com/ oziroma  http://destinyx.masteryacademy.com/Account/Login.aspx

 

 ZGODBA IZ PRAKSE:

KAKO ME JE BA ZI ASTROLOGIJA REŠILA IZ BLATA V KATEREM SEM SE RODILA

 

Spoznajte zakaj je BA ZI tako praktičen in resnično spreminja naša življenja, našo naravo pa lahko upočasni ali obogati.

Letos sem šla skozi popolnoma novo preobrazbo. Sprememba je klicala iz vseh strani.

Po krvavitvi iz maternice in diagnozi, ki ni dala prav nobenega zadovoljivega odgovora, zakaj se je to zgodilo, sem šla h gospe, ki se ukvarja z refleksologijo. Vendar zdaj vem, da je to le njena vstopna koda in da ima vpogled v veliko več, kot so samo organi na stopalih. Rekla mi je, da se je oglasila moja potlačena in razočarana ženska plat, krivice s strani žensk, da na ven nastopam kot zmaj, znotraj svoje ženskosti pa krvavim. Dolgo sva govorili, vse kar je povedala je bilo res, nisem pa vedela kako to rešiti. Šla sem k somatiku, da me zmehča, da začutim telo in poskušam z gibi zavestno topiti svojo trdo, zaščitno lupino. Da se zavem kaj je mehkoba, kdaj reagiram trdo, zakaj me drugi vidijo drugačno kot čutim, da sem. Da se naučim pokazati čustva. Seveda sem se bala, da se zopet opečem, da me bo svet pohodil.

Kljub temu, da pišem o energijah, se imam za izredno prizemljeno, ne hodim k vedeževalkam in verjamem, da lahko energijo ustvarimo sami s svojim obnašanjem, pa naj bo to zavestno ali ne. Iskanje in kopanje v moje nezavedno obnašanje se je nadaljevalo in pot me je pripeljala pred mojstra Mantak Chia. Pogovarjala sva se in prosila sem ga, da pogleda v mojo BA ZI karto. Povedal mi je en sam stavek in ta je prebil leto dni trajajoče iskanje. Naučil me je tehnike, da postanem kar sem. Da ne delujem več kot velik zmaj. Po baziju imam v karti ogromno zemlje. Velike zemlje, gore. Zato se kažem trdo in gospodovalno. V resnici pa sem rojena v času velike vode, oceana. Ta izžareva čustva, je globoko, uči se hitro in je prodorno. Če, je voda motna, blatna in nepretočna, se pojavijo strahovi. Tako je, če vlada zemlja nad vodo. Vsi so mi govorili, naj ojačam vodo, samo mojster Mantak mi je svetoval, da moč zemlje pošljem naprej v kovino in ko bo kovina močna bo stekla tudi bistra in velika voda. »Takrat boš, kar si,« je rekel. To se bomo naučili tudi z mojstrom Dušanom Donkom. Če vam bo v letošnjem letu primanjkovalo kakšne od petih energij, jo boste, kot sem jaz vodo, lahko sami pognali naprej in dobili moč, ki se je niti nadejali niste. Zato je BA ZI tako praktičen. Vedno imamo feng shui, kitajsko medicino, tai chi, chi gong in še veliko drugih znanj, s katerimi lahko vplivamo na svojo sedanjost in se pripravimo, oziroma pomagamo krojiti prihodnost.

KROJITE SI USODO SAMI  v letu 2019

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami