Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾

INFUZIJA NUTRIENTOV

PRI KATERIH BOLEZNIH JE PRIMERNA IN KORISTNA IV TERAPIJA?

 

 

           Pri vseh poškodbah,
          slabokrvnosti, 
          fibromialgiji,
          mišičnih krčih, 
          migrenah, 
          izčrpanosti, 
          slabi črevesni absorbciji,
             

 

           pri odvajanju od drog,
          depresiji, 
          zastrupitvah, 
          kot podpora po operacijah,
          podpora kemoterapiji,
          celjenju,
          diabetesu,
                   

           krvno žilnih boleznih, 
          obolenjih črevesja,  
          jetrnih boleznih,
          dehidraciji,
          problemih s kožo,
          proti prezgodnjemu staranju –
          preventivni programe …                 

 

 

ZA KOGA?
Športnike, estradnike, menedžerje, starostnike, bolne in izčrpane, vse, ki se zavedajo, da je preventiva 90% zdravja, vitalnosti in mladosti.

 

KAKŠNE SO PREDNOSTI?
Sodoben način življenja nas sili do roba svojih zmogljivosti. Izčrpavamo organizem, s tem pa tudi zaloge vitaminov, mineralov in aminokislin; prepotrebnega goriva za normalno delovanje vseh motorjev našega organizma. Ob pomanjkanju določenih hranil smo izčrpani, brez energije, obolevamo za akutnimi bolezenskimi stanji, kroničnimi boleznimi, kar vodi v postopno propadanje imunskega sistema. Za vitamine porabimo letno na svetovnem nivoju več kot milijardo evrov, ti pa večinoma nimajo učinka, ker je za dobro absorbcijo potrebna zdrava želodčna sluznica, zdravo črevo ter dobra funkcija jetrnega in žolčnega sistema. 

 

Za doseganje dobrega zdravja in procesov staranja je vse, kar moramo storiti to, da telesu povrnemo, kar je izgubilo.

 

Intravenozna aplikacija nam zagotavlja, da hranila, ki jih dovajamo, pridejo tja, kjer so potrebna; neodvisno od stanja prebavnega sistema. Pri intravenoznem dodajanju vitaminov in mineralov upoštevamo trenutna pomanjkanja, ki so vzrok različnim bolezenskim stanjem, zato je pred aplikacijo nujen posvet pri zdravniku, ki na podlagi opisa težav in laboratorijskih izvidov določi recepturo intravenozne mešanice in število potrebnih terapij. Z nadomeščanjem pomanjkanj odpravimo neravnovesja v delovanju telesa na celičnem nivoju in povrnemo vitalnost oslabljenemu organizmu.

Del antiage medicine je namreč vzdrževanje optimalne celične energije, za katero potrebujemo dovolj antioksidantov in ostalih hranil, ki jih celice potrebujejo pri svoji presnovi. Prave kombinacije vitaminov in mineralov so pomembne za idealno učinkovanje, zato na naši kliniki izvajamo stalna izobraževanja s področja intravenozne aplikacije hranil. 

KAKŠNE IZVIDE POTREBUJETE?
Pred intravenoznimi terapijami je nujno opraviti določene laboratorijske preiskave (priporočljivo je opraviti v Adria Lab-u v Ljubljani, Celju ali v Fontani v Mariboru, iz katerih naša zdravnica razbere, katere infuzijske mešanice bi bile za Vas najbolj primerne. Glede na klinično stanje in laboratorijske izvide se zdravnica odloči za priporočljivo število intravenoznih terapij. Želimo si optimalnega učinka zdravljenja, zato je nujno vzajemno sodelovanje ob terapijah.

 

       
      Osnovna krvna slika ( Kalij, Na,   
      Cl,
 sečnina, kreatinin )
      Vnetni faktor – hs CRP - 12€
      Hemogram z diferencialno sliko - 2,70€    
      Jetrni encimi (AST, ALT, GGT, ALP, 
      bilirubin total, bilirubin direkt) - 8,10€
      Holesterol, LDL, HDL, TG - 5,60€

         
        Vitamin D3 - 30€
        B12 - 11€
        Feritin - 5,60€
        Homocistein - 25€
        Glukoza 6 fosfat dehidrogenaza
        (samo, če gre za visoke odmerke vitamina C) - 
20€

 

        Če želite:

       TSH, FT3, FT4 - 16,50€ 
       Opcijsko ščitnična protitelesa - 28€
              
       
Potreben je odvzem na tešče. 

       Brez naročanja.

 

 

 

KAKO POTEKA TERAPIJA?
Po pregledu pri zdravnici, boste že isti dan prejeli tudi prvo (morda jih bo potrebnih več) terappijo. Če se inicira v mišico (D3), boste gotovi v nekaj minutah, sicer pa infuzija teče od 30 minut do cele ure, odvisno od količine in vrste infuzije. Za vas ves čas terapije skrbi medicinski tehnik. Dobro vas bomo razvajali. Od masažnega stola, čaja do masažnega stola je pripravljeno za vas, da se sprostite in uživate v brezčasnem prostoru, nasičenem z energijo sproščanja, v katerem ni telefonov in naglice.  

 

 

 

REZERVACIJA TERMINA IN PRIJAVA:
Prijavite se lahko preko spletne trgovine, po elektronskem naslovu klinika@futuristiclife.si ali telefonu 041 328 218. 
Če se na našo obravnavo naročite, potrdite datum, potem pa vas na posvet ni iz kateregakoli razloga, vam bomo zaračunali izgubljeni termin 60€; zato prosimo, da se datuma in ure resnično držite in s tem pokažete, da spoštujete naše delo in naš čas, kot tudi mi spoštujemo vašega.

 

 

 

 

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami